Je mi jedno, kdo co hraje a jak se u toho tvari a jestli je to DJ Pepa nebo DJ Franta. Kdyz se jdu bavit, tak se bavim a necumim po DJ. A kdyz se mi tam nelibi, jdu jinam. A jestli se nekdo bavi podle toho, jestli DJ skace a nestoji jako solny sloup nebo podle toho, jestli sviti laser, tak je to cviceny papousek a ne clovek.
K tomu co tady ctu mam jen jedine. Podle toho jak pise uzivatel studentky mám z toho spise pocit, ze si tady na tom foru nekdo honi triko, treba byvaly DJ, viz.: /// Sice se hrají 80´, 90´ léta, ale i z tady těchto let, DJs vybírají hity, které v té době nebyly populární. Dále bych se ráda zeptala, jestli byla odinstalována světelná aparatura ?, nepoužívají se žádné lasery, kouř..atd...Koruna asi vsází na DJs, kteří tu hudbu pouští se znechucením, nejsou na nich vidět žádné známky zaujetí hudbou, kterou pouští, protože tam stojí jako solné sloupy, neumí udělat žádnou show a atmosféru. Měli by se zajít podívat na nedalekou ///
Ze by navstevnici diskoteky hodnotili, jak stoji DJ, jak se tvari? Ze by navstevnik diskoteky mel starost o zamestnance? Nebo ze by byl navstevnik diskoteky v Korune tak znaly a takoveho veku, ze hodnoti kvalitu hitu v letech 80-90? /// Sice se hrají 80´, 90´ léta, ale i z tady těchto let, DJs vybírají hity, které v té době nebyly populární. /// hergot, ze by to byla starsi pani, ktera si ta pamatuje nebo snad hudebni kritik?
Vzpamatuj se. Blba sestnactka Ti to mozna sezere. Ale normalne smyslejici clovek bohuzel.
Kdo chce na Stodolu, pujde tam. Kdo chce do Koruny, pujde do Koruny. Tomu bych nechal volny prubeh. Lidi si sami reknou, co a kde se jim libi vice. A pokud to bude v Korune stat za prd, tak ji budou muset zavrit stejne tak, jako uz zavreli desitky hospod na Stodolni. Za posledni rok jich tam padlo aspon 5. Takze bych tohle jako priklad moc nedaval.